Välipäiväkalenteri 2023

75,00 

Kalenteri sisältää yhteensä 7 luukkua (25.–31.12.), joista paljastuu pääasiassa glitterillä höystettyjä korvakoruja. Kalenterissa on korvakoruja sekä koukulla että nappikiinnityksellä. Korvisten lisäksi kalenterista löytyy esimerkiksi magneetteja ja avaimenperä

Materiaalit: Fimo-massa, UV-hartsi ja/tai koivuvaneri. Kiinnitysosat kirurginterästä.
Värit: sateenkaaren sävyissä – joka luukussa on oma väriteemansa.

KALENTERIN TOIMITUS alkaen vko:lla 49 (4.-10.12.)

Varasto loppu

Kuvaus

Kimalteleva välipäiväkalenteri joulun jälkeiseen tyhjyyteen, kun joulukalenterin luukut ja jouluaaton lahjat on jo avattu. Tanssahtelevat jatkot joulukalenterille luomaan tunnelmaa ja uudenvuodenaaton odotukseen.

Kalenteri sisältää yhteensä 7 luukkua (25.–31.12.), joista paljastuu pääasiassa glitterillä höystettyjä korvakoruja, mutta myös magneetteja ja avaimenperä. Kalenterissa on korvakoruja sekä koukulla että nappikiinnityksellä – molempien materiaalina tuttu kirurginteräs. Välipäiväkalenterin värimaailma koostuu tällä kertaa kaikista sateenkaaren väreistä.

Mikäli vielä ei tullut selväksi, kalenteri sisältää huomattavan määrän glitteriä, mutta se on kiinnitetty mahdollisimman hyvin koruihin, joten todennäköisesti et kuitenkaan jätä kimaltelevaa vanaa jälkeesi.

Tuotteiden hinta erikseen ostettuna olisi yhteensä n. 170€.

Tarkempi tuotelistaus löytyy alta.

 

 

 

 

 

____________________________________________________

Tuotelistaus

  • 2 magneettia
  • 2 korvisparia koukkukiinnityksellä
  • 1 roikkuva nappikorvispari
  • avainnauha muovi-/puuhelmistä
  • koivuvanerinen avaimenperä