Välipäiväkalenteri

68,00 

Kalenteri sisältää yhteensä 8 luukkua (24.–31.12.), joista paljastuu pääasiassa glitterillä höystettyjä korvakoruja. Kalenterissa on korvakoruja sekä koukulla että nappikiinnityksellä. Korvisten lisäksi kalenterista löytyy yksi magneetti ja yksi hiusklipsi.

Materiaalit: Fimo-massa ja/tai UV-hartsi. Kiinnitysosat kirurginterästä.
Värit: keltaisen ja vihreän eri sävyjä, glitteriä sekä hitunen kultaista.

Varasto loppu

Kuvaus

Kimalteleva välipäiväkalenteri joulun jälkeiseen tyhjyyteen, kun joulukalenterin luukut ja jouluaaton lahjat on jo avattu. Tanssahtelevat jatkot joulukalenterille luomaan tunnelmaa ja uudenvuodenaaton odotukseen.

Kalenteri sisältää yhteensä 8 luukkua (24.–31.12.), joista paljastuu pääasiassa glitterillä höystettyjä korvakoruja. Kalenterissa on korvakoruja sekä koukulla että nappikiinnityksellä. Välipäiväkalenterin värimaailma koostuu tällä kertaa vihreän ja keltaisen eri sävyistä.

Mikäli vielä ei tullut selväksi, kalenteri sisältää huomattavan määrän glitteriä, mutta se on kiinnitetty mahdollisimman hyvin koruihin, joten todennäköisesti et kuitenkaan jätä kimaltelevaa vanaa jälkeesi.

Tuotteiden hinta erikseen ostettuna olisi yhteensä 160€.

Tarkempi tuotelistaus löytyy alta.

 

 

 

 

 

____________________________________________________

Tuotelistaus

  • 1 magneetti
  • 1 hiusklipsi
  • 2 korvisparia koukkukiinnityksellä
  • 1 nappikorvis
  • 4 roikkuvaa korvisparia nappikiinnityksellä

Kurkkaa halutessasi kuva Välipäiväkalenterin tuotteista täältä: https://www.henskutellen.fi/wp-content/uploads/2022/12/valipaivakalenterin_korut22-2.png