Korukarnevaali tilauksesta

Oletteko aina halunneet suunnitella juuri oman näköisenne korut kaveriporukalla? Tai haluaisitko esimerkiksi polttareihin korupajan? Nyt se on mahdollista. Nimittäin toteutan Korukarnevaaleja nyt myös tilauksesta! Kyllä, luit oikein.

Kerää vähintään 4 hengen porukka ja mieti, missä haluatte korupajan pitää. Laita mulle sähköpostia osoitteeseen hensku[at]henskutellen.fi, niin sovitaan kaikille sopiva ajankohta. Pääsääntöisesti toteutan tilaus-karnevaaleja Turun seudulla, mutta muukaan Suomi ei ole täysin poissuljettu.

Pääsette tekemään haluamanne korun (tai korut) Henskutellen-ylijäämäosista. Minä autan tarvittaessa korujen suunnittelussa ja niiden kasaamisessa.

Henkilömäärästä riippuen tilauskarnevaalin hinta on alkaen 50€. Saat sähköpostiisi paluuviestinä henkilökohtaisen tarjouksen. Hinta sisältää aina yhdet korvakorut per henkilö.

Lisäkorujen hinnat ovat seuraavanlaiset (per henkilö):

1 pari / 15€
2 paria / 25€
3 paria / 35€
4 paria / 45€
5 paria / 50€

Hinnat sisältävät max. 10 ylijäämäpalaa per pari (eli 5 palaa per koru). Mikäli haluat suunnitella vaikkapa kaulakorun, se hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Maksut ensisijaisesti kortilla.

Kasaa kiva porukka ja varatkaa oman Korukarnevaalin ajankohta nyt! 🙂

Näin varaat Korukarnevaalin kaveriporukalle:

  • Laita sähköpostia osoitteeseen hensku[at]henskutellen.fi otsikolla Korukarnevaali tilauksesta (ja toivomasi päivämäärä).
  • Kerro, milloin (päivämäärä ja kellonaika) ja missä haluaisitte oman Korukarnevaalin pitää. (HUOM! Asiakas on vastuussa paikan varaamisesta ja sen mahdollisesta vuokrasta yms., mutta autan tarvittaessa tilan etsimisessä.)
  • Kerro myös, kuinka monta henkilöä on tulossa.
  • Jää odottelemaan vastausta.
  • Saat paluuviestissä henkilökohtaisen tarjouksen Korukarnevaalin hinnasta juuri sinulle.
  • Kun olet saanut tarjouksen, vahvista varaus vastaamalla saamaasi sähköpostiin.
  • Ja sitten vain odotellaan, että koittaa päivä, jolloin Korukarnevaali on! 🙂

Kysyttävää? Laita mailia mulle osoitteeseen hensku[at]henskutellen.fi.